Barnesjakkleir under NM

Hamar, 7.-14.juli 2007

 

Det blir som vanlig arrangert barnesjakkleir i forbindelse med Landsturneringen. Leiren arrangeres av Sjakkalliansen i samarbeid med USF. Barna på leiren vil delta i Landsturneringen og i lyn-NM (obligatorisk for leirdeltakere). Det vil også bli mulighet for å spille laglyn og pratelagssjakk, og mye annen uhøytidelig sjakkmoro. I tillegg vil det bli et rikholdig fritidsprogram med bl.a. bading, kino, bowling, gokart (for de eldste) og lekeland (for de yngste).  Et detaljert program for leiren vil bli klart i god tid før leiren starter og vil da bli lagt ut på hjemmesiden: http://www.nm2007.hedmarksjakk.net/

 

Overnatting skjer på Ridabu skole, som ligger ca. 3 km fra spillestedet. Overnatting skjer i klasserom. Skolen er nyoppusset, med fine uteområder. Ridabu skole er spillested for Hamar BGP, og er derfor godt kjent blant mange unge sjakkspillere i Østlandsområdet. Skolens hjemmeside er http://www.hamar.kommune.no/category.php?categoryID=1026


Prisen for leiren blir kr. 2.500 som dekker overnatting, mat og deltakelse i Landsturneringen, lyn-NM, laglyn og pratelagssjakk, samt fritidsaktiviteter og transport. Foreldre som ønsker å delta som ledere vil få et barn gratis på leiren.

 

Barna deltar i leiren på foreldrenes ansvar. Det er en forutsetning for deltakelse på leiren at barna er forsikret. Hvis barnet er inkludert i en reiseforsikring vil denne normalt dekke. Hvis barnet ikke har forsikring kan vi tilby dette for leirperioden til en pris av ca. kr. 100 (Gjensidige) – dette kommer da i tillegg til prisen for selve leiren.

Ved ytterligere spørsmål om leiren, send en e-post til nmleir@hedmarksjakk.net. Det vil bli gitt informasjon i god tid før leiren, om hva barna trenger å ta med.
 

Påmelding skjer på nmleir@hedmarksjakk.net, eller pr. brev til Lars Pilø, Frichsv. 4, 2322 Ridabu, seinest 15.juni 2007. Ved påmelding oppgis barnets navn, adresse, fødselsdato, samt kontaktadresser til foresatte (navn, adresse, mob./tlf., e-post).  Ved å melde seg på til barnesjakkleiren er man samtidig påmeldt til Landsturneringen. Vi vil gjerne ha beskjed om det er særlige hensyn som må tas, for eksempel matvareallergi.

 

Innbetaling av leiravgiften skjer på kontonr. 1822.26.90354, seinest 15.juni 2007. Merk innbetalingen med barnets navn.

 

Velkommen til en gøyal sjakkuke på Hamar!