Landsturneringen 2007
7. - 14. juli
Velkommen til Hamar!

 

 

SjakkalliansenNM2007 inviterer Norgesmesterskapet i sjakk i Hamar i 2007. NM 2007 er et samarbeidsprosjekt mellom Hedmark og Oppland Sjakkrets, og alle klubbene i kretsen. 2007 er et av de store jubileumsårene for sjakk lokalt i innlandet, Hedmark og Oppland Sjakkrets er 75 år, Hamar Sjakkselskap er 100 år og Ottestad Sjakklubb er 75 år.

 

Turneringen vil bli arrangert i meget gode og romslige spilleforhold i kongressalene i Scandic Hotell. Det vil som vanlig bli barnesjakkleir.

 

Hotellet ligger i sentrum av byen. De fleste som ønsker hotellovernatting under Landsturneringen vil kunne få plass på turneringshotellet. Det finnes rikelig med parkeringsmuligheter rett utenfor hotell/spillested.

 

I arrangørstaben finnes erfarne turneringsarrangører. Det siste arrangementet som flere i staben bidro i, var NM i skolesjakk i Nord-Odal i 2004. Vi har også knyttet til oss meget erfarne folk fra forbundet.

 

Hamar ligger på solsiden av Mjøsa, og har nesten 30000 innbyggere. Byen har mange tilbud til innbyggere og tilreisende. Spesielt kan nevnes den flotte strandlinjen med badeplasser nær sentrum, og promenaden som leder til Hedmarksmuseet, Domkirkeodden og Norsk Jernbanemuseum. Videre kan nevnes Vikingskipet, Kirsten Flagstad Museum, Norsk Utvandrermuseum, Ankerskogen Svømmehall og Skibladner.

 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Norgesmesterskapet i sjakk i Hamar.

 

Vennlig hilsen

Arrangementskomiteen